×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found

Qui Som

0
0
0
s2smodern

"Crec que ha arribat l'hora (...) de creure més en nosaltres mateixos i pensar qui som i, sobretot, què volem, ja que (...) canviar el present, és intentar millorar el futur."

Al bell mig del barri del Poblenou, hi ha " El Centre" de la teva activitat cultural i un espai per al teu temps de lleure.

La Cultura... ajuda a les persones a ser quelcom més que mers productors i consumidors de bens materials.

La Cultura... fa néixer lligams de relació social sòlids que transcendeixen l'individualisme imperant.

La Cultura... presserva la identitat d'un barri, d'un poble i d'un país.

Aquests són els ideals que guien a "El Centre" quan promou activitats obertes a tothom.

Fem teatre, música, dansa, arts plàstiques, xerrades i col.loquis, lectures, festes populars i tradicionals i un llarg etcètera.

PER PROGRESSAR COM A PERSONES

PER PRESSERVAR LA IDENTITAT DEL POBLENOU

PER VIURE EL GOIG DE TRABALLAR JUNTS I COMPARTIR IL.LUSIONS

VINE AL CENTRE!!!

 

ARRELS de FUTUR

El Centre Moral i Cultural del Poblenou, "el Centre", és una associació que es va crear en aquest popular barri barceloní el 1910 i que des d'aleshores ha dut aterme una tasca ininterrompuda, fins i tot en els moments difícils viscuts pel nostre país, en els camps educatiu, cultural, esportiu i d'esbarjo.

La missió original del patronat creat fa més d’un segle va ser la de procurar ensenyament religiós als fills dels obrers de la barriada, mitjançant escoles nocturnes gratuïtes. També organitzava activitats recreatives com teatre, un grup de caramelles, jocs infantils i, fins i tot, disposava d'una societat mutual.

Més de 100 anys de vida al barri i un present molt engrescador ens permeten assegurar un bon futur per a la nostra entitat. Més de 1.000 socis i un munt de col·laboradors fan possible aquesta realitat que és el Centre, un ambient on es pot fer i/o gaudir de representacions i lectures teatrals, cant coral, concerts de música clàssica i moderna, sardanes, tertúlies literàries, excursions, xerrades i col·loquis, campionats de dòmino, arts manuals, dibuix, pintura, patchwork, puntes al coixí, reunions de Vida Creixent..., i també aprendre en les nostres escoles de música i de ballet clàssic i en els tallers de teatre, idiomes i country en línia.

Tant si s'ésveí del barri com si no, tant si s'és jove com si ja no tant, al Centre hi ha sempre un espai i una activitat per omplir de contingut el temps: temps d'oci, temps de cultura, temps per créixer com a persones, temps de relació...