0
0
0
s2smodern

Islands and roll - Iceland

 

En Roger Corredera es soci de la casa, i el coneixereu perquè actualment realitza les fotografies de totes les representacions teatrals del Centre.
Graduat en realització de TV a l'institut de la imatge de Barcelona, ITES i posteriorment en direcció de fotografia a l'ESCAC, l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, treballa en agències de publicitat per tota la península i a més forma part de l'equip digital a "La Vanguardia" creant branded content.

La seva passió és viatjar amb una càmera sota el braç i ja ens ho ha demostrat forces vegades, la seva última aventura, al setembre, quan va passar tot un mes al Líban fruit del seu projecte final de carrera, un documental sobre l’art a Beirut: “The Times and Tales of two Beiruts”.

Beirut2Beirut1

S’embarca doncs en una altre aventura documental al mes de maig, el seu proper destí: Islàndia, on seguirà de prop una skater i surfista gallega que recorrerà tota l’illa en busca d’aventures, coneixent la cultura i donant suport a l’esport extrem femení

 Ens diu:

Bon dia nois !!!!
Islands and Roll té el plaer de presentar-vos el nostre primer projecte, i com no, calia fer-ho per tot lo alt, en una localització màgica, Islàndia.
I et preguntaràs, de què va tot això?
"Islands and roll - Iceland" és un projecte documental on la Sara, una jove skater i surfera gallega, recorrerà Islàndia sobre de la seva taula d'skate a la recerca, no només d'aventures, sinó també d'oportunitats per a usar la seva passió per aquest esport com a nexe entre cultures. El seu viatge per l'illa li farà anar coneixent a molts dels seus habitants, des dels seus ulls dels quals anirem descobrint la cultura vikinga i la bellesa natural d'aquest país de gel i foc.
Et sembla interessant? Vols saber-ne més?

No et preocupis !!! al llarg d'aquests dies i fins a la nostra sortida, el 13 de maig, anirem avançant tot el necessari perquè gaudiu del projecte.
I no t'oblidis de seguir-nos a Instagram amb el compte @islandsandroll

iceland
'Una salutació des de tot l'equip de Islands and roll !!!!

Us deixo l'enllaç per tal que ens pogueu seguir!

Facebook:
https://www.facebook.com/islandsandroll/?fref=ts

Instagram:
https://www.instagram.com/islandsandroll/

Verkami:
https://www.verkami.com/projects/17500-islands-and-roll-iceland

Esperem que aquesta aventura sigui molt enriquidora per tot l’equip i que en Roger ens porti unes imatges espectaculars.

Seguiu el projecte a les seves xarxes socials i no en perdeu cap detall!

Ciber-CMC