×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern

TEATRE PER AL MES DE MAIG

Els amants del teatre tenen un mes de maig ben complet...

blog cmc 0517Per començar, al TNC hi podeu trobar "A tots els que heu vingut", una comèdia agra sobre el pujolisme i el daltabaix que va suposar el descobriment de què el nostre President no havia estat tan a l'alçada de les circumstàncies com ens pensàvem.

A la Muntaner hi trobareu un altre President, "L'electe", una comèdia sobre un President que ha de jurar el càrrec i tot el món li cau a sobre. Un psiquiatre amb moltes llums serà qui l'haurà d'ajudar a sortir-se'n.

A La Seca Espai Brossa hi trobaren dos obres ben diferents. Per una banda, "Diumenge", una comèdia àcida sobre les parelles, els amics, i una mica més... per l’altra banda, hi trobareu "O", una adaptació de la llegenda de Gilgamesh que aconsegueix posar en escena un conte de tradició oral sense perdre gens de poesia.

"Vides Privades", al Borràs, també ens parla del món de la parella i ens fa descobrir que som molt menys originals del que ens pensàvem i que els nostres problemes són força més comuns i tòpics del que creiem.

Al Goya es posen seriosos amb "La autora de Las Meninas". La crisi ens fa mal i hem de prendre mesures extraordinàries. Carmen Machi fa un treball excepcional i val la pena veure-la.

Al teatre Almería se'n riuen dels que ens diuen que hem de ser emprenedors, amb molta mala bava i bona música. No guanyaran cap premi de cant, però l'obra és un encert. No us perdeu "Autónomos, el musical". La crisi, millor enfrontar-la amb bon humor!

I no perdeu de vista la nova programació del Romea i el Lliure... el mes de maig bull de teatre!

Alícia Nicolàs